(fragment Wah Nam Hong is tussen 02:54 en 06:20)
Er is geen stad zoals Amsterdam.
Altijd al gevormd door de verschillende culturen die samen de stad zo mooi maken. Amsterdam is dit jaar 750 geworden, en in samenwerking met Amsterdam750 presenteren wij: 50 Years Flavors!
Nana van ConnectingFlavors neemt je mee door de rijke eetcultuur van de stad. Iedere aflevering staat een andere community centraal die met hun smaken en verhalen hebben bijgedragen aan het Amsterdam dat we vandaag kennen.
Van iconische horecazaken tot jonge makers die hun culturele erfgoed pushen – elke aflevering laat zien hoe migratie de afgelopen 50 jaar de stad heeft gevormd. Samen ontdekken we gerechten, herinneringen en persoonlijke verhalen.
👉 In deze aflevering: ik begin mijn reis in Chinatown met een pork bun bij Hoi Tin. Daarna neemt Vincent van Wah Nam Hong me mee in de wereld van de toko – van bekende producten tot verborgen parels, waar veel OG foodspots hun inkopen doen. We sluiten af met Tenzing van Sichuan Taste, die vertelt hoe de eerste Chinese ondernemers hun plek vonden in Amsterdam. Samen eten we spicy gerechten en praten we over hoe familie, eten en ondernemerschap onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Volg ConnectingFlavors hier voor meer:


🟣Produced by Unseen Community (Younes Douari, Nana Asare)
🎥Film & edit: Jaimy Moorman
🎨Creative direction: ConnectingFlavors (Nana Asare)